Actualités

18/02 tot 05/03/2023

Vakantie Carnaval

Vakantie Carnaval

Houtopia, Univers de sens, elke dag open van 11u tot 17u

Kom en geniet van een bezoek vol zintuiglijke ontdekkingen in het goede humeur van een ontspannende vakantie!

Houtopia verwelkomt u elke dag van 11.00 tot 17.00 tijden de ontspanningsvakantie om de zintuiglijke ruimte en zijn 80 ervaringen gewijd aan de 5 zintuigen te verkennen, stoom af te blazen op de buitenspeeltuin, te eten in onze cafetaria en te genieten van ons animatieprogramma!De geanimeerde workshops zijn drie dagelijkse bijeenkomsten om de wereld van de zintuigen op een andere manier te ontdekken!

Vis le tempo
van 13u tot 13u30
voor kinderen van 4 tot 12 jaar
(in het Frans)

> Kinderen kunnen zich het concept van het verstrijken van de tijd eigen maken in het kader van een interactieve zintuiglijke animatie. tijd, we praten er de hele tijd over, zonder het echt de aandacht te geven dit het verdient. Maar wat is tijd? Niemand ziet het, niemand voelt het, raakt het aan, niemand hoort het. We realiseren ons het verstrijken van de tijd... omdat dingen veranderen!


Nos papilles en folie
van 14u tot 14u30
(in het Frans)


> De zintuigen van kinderen worden gebruikt om leuke koekjes te maken! Ze zullen verschillende ingrediënten kunnen hanteren, ruiken en proeven en er enkele kunnen ontdekken.


Clown et compagnie
tussen 15u tot 16u30
voor de hele familie!


> Tijdens deze workshop kunnen kinderen en hun ouders samenwerken om een clown te maken. De mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten terwijl u kleuren ontdekt!Beleef de carnavalsperiode met je 5 zintuigen!

 

Praktische informatie :
> elka dag open van 11u tot 17u
> cafetaria open van 12u tot 16u30 : de cafetaria is gesloten op zaterdag 4 en zondag 5 maart!
> deelname aan de workshops is inbegrepen in je toegangsprijs: de activiteinten eindigen op vrijdag 3 maart!
> reserveren is niet verplicht
Retour à la liste des news