F.A.Q. - Frequently Asked Questions

Alle antwoorden op uw vragen over uw bezoek van Houtopia

Op de balies van de receptie en in de cafetaria zijn schermen geplaatst, er zijn hydroalcoholische gelterminals beschikbaar voor bezoekers op de hele site en markeringen op de grond stimuleren fysieke afstand. Daarnaast zijn de desinfectiemaatregelen voor de verschillende voor bezoekers beschikbare ruimtes en apparatuur versterkt

School- en groepsbezoeken moeten geboekt worden. Voor een "familie" bezoek kunt u reserveren via het tabblad op de website.
Jammer genoeg worden honden zowel binnen als buiten niet toegelaten, zelfs met een lijn
Vanaf 1 juli tot 31 augustus en in alle Belgische schoolvakantie kunt u snacks in ons restaurant eten. U mag ook uw eigen lunch eten als u tenminste één hapje of drankje koopt. Buiten de schoolvakantie mag u er gratis uw eigen lunch eten. Automaten voor warme en koude dranken staan tot u beschikking.
We verhuren geen zalen voor privé-evenementen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen ons een email sturen via info@houtopia.be
Wij heten u welkom voor een verjaardag. Wij zorgen niet voor de kinderen, ze blijven uw verantwoordelijkheid. Om een datum vast te stellen, neem contact met ons via info@houtopia.be. Wij sturen u alle praktische informatie en een inschrijvingsformulier.
Wij verwelkomen kinderen vanaf het begin van de kleuterschool tot het einde van de basisschool.
Ja, het bezoek is volledig aangepast voor de kinderen aan het einde van de basisschol. De begeleiders passen hun activiteit aan aan de leeftijd van de kinderen en gebruiken wetenschappelijke informatie.
Bent u van plan ons te bezoeken en zoekt u een verblijfplaats?
Kies één van onze twee bevoorrechte partners in Houffalize en omgeving: Ardennes étape (gîtes) of Vayamundo (hotel).

Voor elk van deze accommodaties ontvangt u een korting op uw toegang tot Houtopia! Aarzel niet om het ons te laten weten bij uw aankomst aan de receptie.