Actualités

1 tot 14 mei 2023

Houtopia, Univers de sens, elke dag open van 11 tot 17uur, van 1 tot 14 mei

Kom onze 80 zintuiflijke ervaringen ontdekken en geniet van ons animatieprogramma!

Houtopia verwelkomt u tijdens de voorjaarsvakantie elke dag van 11 tot 17 uur om de zintuiglijke ruimte en zijn 80 ervaringen gewijd aan de 5 zintuigen te ontdekken, om u uit te leven op de buitenspeeltuin, om te eten in onze cafetaria en om te genieten van ons animatieprogramma!De animatieworkshops zijn drie dagelijkse bijeenkomsten om de wereld van de zintuigen op een andere manier te ontdekken!

Chuuut ecoute !
van 13u tot 13u30
(in het Frans)

> Een muzikale ontwakingsworkshop voor kinderen, om hen weinig bekende muziekinstrumenten te laten ontdekken. Deze workshop vindt plaats in onze "geluidscocon", een speciaal voor deze ontdekking ontworpen ruimte, die de kinderen een rustige en ontspannen sfeer biedt.Toast printanier
van 14u tot 14u30
(in het Frans)


> De zintuigen van de kinderen worden op de proef gesteld om grappige toastjes te maken! Deze worden gemaakt van verse kaas en groenten, in de vorm van dieren en lente-elementen. Dit is een gelegenheid voor de kinderen om verschillende ingrediënten te hanteren, te ruiken en te proeven.


La ronde des fleurs
tussen 15u tot 16u30
voor de hele familie!


> Tijdens deze workshop kunnen kinderen en hun ouders samen een bloem maken. Het is een gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten terwijl je materialen, texturen en kleuren verkent!Beleef de lente via je 5 zintuigen!

 

Praktische informatie :
> elka dag open van 11 tot 17uur
> cafetaria open van 12u tot 16u30
> deelname aan de workshops is inbegrepen in je toegangsprijs
> de inschrijving voor de workshops gebeurt aan het onthaal op de dag van uw bezoek (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
> reserveren is niet verplicht
Retour à la liste des news