Nieuws

24/02 tot 10/03

Vakantie Carnaval

Vakantie Carnaval

Houtopia, Univers de sens, elke dag open van 11u tot 17u

Kom genieten van een bezoek vol zintuiglijke ontdekkingen in het goede humeur van de ontspanningsvakantie!

Houtopia verwelkomt je elke dag van 11.00 tot 17.00 tijden de ontspanningsvakantie om de zintuiglijke ruimte en zijn 80 experimenten gewijd aan de 5 zintuigen te ontdekken, je uit te leven op de buitenspeeltuin, iets te eten in onze cafetaria en te genieten van ons animatieprogramma!De geanimeerde workshops zijn drie dagelijkse bijeenkomsten om de wereld van de zintuigen op een geheel manier te ontdekken!

Fais ton cirque / Doe je eigen circus
van 13u tot 13u30
(in het Frans)

> Een workshop waar kinderen verschillende circustechnieken kunnen uitproberen en hun evenwichtsvaardigheden kunnen testen!


Smoothie vert / Groene smoothie
van 14u tot 14u30
(in het Frans)


> De zintuigen van de kinderen worden op de proef gesteld bij het maken van een zintuiglijk recept op basis van groene groenten en fruit! De kinderen zullen verschillende ingrediënten kunnen manipuleren, ruiken en proeven, er enkele kunnen ontdekken en vooral hun bereiding kunnen proeven.


Masque toi ! / Masker op!
tussen 15u tot 16u30
voor de hele familie!


> Tijdens deze workshop kunnen kinderen en hun ouders samenwerken om hun eigen carnavalsmasker te maken. Een mooie gelegenheid om als gezin creatief bezig te zijn!Beleef carnaval via je 5 zintuigen!

 

Praktische informatie :
> elka dag open van 11u tot 17u
> cafetaria open van 12u tot 16u30: de cafetaria is gesloten op zaterdag 24 februari en zondag 10 maart!
> deelname aan de workshops is inbegrepen in je toegangsprijs: er zijn geen workshops op zaterdag 24 februari en zondag 10 maart!
> reserveren is niet verplicht
Terug naar nieuws